چهارشنبه 06 آبان 1405 - Wed 28 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 280378
    تاریخ انتشار: 26/دي/1400 - 19:41
    امیری:

    دیدار برابر عراق و امارات ساده نیست/

    - ملی‌پوش فوتبال ایران گفت: بازی برابر عراق و امارات ساده نیست و نباید این دو دیدار را آسان گرفت.

    دیدار برابر عراق و امارات ساده نیست/

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، ‌ وحید امیری افزود: از نظر نتیجه گیری، تیم ملی فوتبال ایران شرایط بسیار خوبی دارد و نتایج فوق‌العاده ای گرفته اما این دلیل نمی‌شود که در ادامه راه حریفان را دست کم بگیریم.

    وی افزود: باید با تمام قدرت به مصاف حریفان برویم تا صعودمان را در بهمن ماه قطعی کنیم. تمام بازیکنان، با همه وجود تلاش خواهند کرد تا هرچه سریع‌تر و به عنوان تیم اول به جام جهانی صعود کنیم.

    ملی‌پوش کشورمان در رابطه با حریفان تیم ملی در دو بازی پیش رو گفت: بازی های بهمن ماه مقابل عراق و امارات، بازی‌های ساده‌ای نخواهد بود اما خیلی از هواداران تیم ملی فکر می‌کنند که بازی‌های راحتی در پیش است.  هر زمانی مقابل این دو تیم به میدان رفتیم، آن‌ها با تمام قوا و برای متوقف کردن ایران به میدان آمدند. می‌دانیم که کار ساده ای پیش رو نخواهیم داشت و با تمام توان به میدان می رویم. امیدوارم در این بازی‌ها هم موفق شویم.

    امیری افزود: هر زمانی تیم ملی راحت به جام جهانی صعود می‌کند، خیلی‌ها فکر می‌کنند کار ساده‌ای بوده و همین طرز تفکر باعث می‌شود که حمایت‌ها از تیم ملی کاهش پیدا کند. حالا که تیم ملی تا به اینجا کار خیلی خوب و پرقدرت جلو رفته و نتیجه گرفته، کسانی که در راس امور هستند، به خصوص وزیر ورزش دست از حمایت فوتبال ملی بر ندارند و همه در کنار هم شاهد رخدادهای خوب و غرور آفرین برای تیم ملی باشیم.

    گفتنی است تیم ملی فوتبال ایران در حال حاضر با ۱۶ امتیاز در صدر گروه اول مرحله سوم مقدماتی جام جهانی فوتبال قرار دارد، ملی پوشان کشورمان روز پنجشنبه ۷ بهمن ماه باید در دیداری خانگی به مصاف عراق بروند و سه شنبه ۱۲ این ماه نیز در ورزشگاه آزادی میزبان امارات باشند. در صورت برتری برابر عراق تیم ملی فوتبال ایران سریعترین صعود خود به جام جهانی فوتبال را جشن خواهد گرفت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما